01.06.2011

Studenter fra Brasil studerer livet og kunstverkene til Frode Mikal Lillesund. Norsk skulptør.

(Dette innlegget er fra bolggen til den brasilianske kunstprofessoren Raimundo Soares de Andrade
State School Prof Eunice Souza dos Santos: Studenter fra Brasil (Est School Eunice). Jeg ble forespurt om å være en av de utvalgte kunstnerene hans elever skulle arbeide med i et prrosjekt om skulptur.Det er selvfølgelig en ære å bli valgt til dette prosjektet, og ikke minst er det svært hyggelig at mennesker på andre siden av jordkloden er begeistret over mine skulpturer.)     :-)


Teksten er oversatt med google translate
Alunos do Brasil ( Escola Est. Eunice ) Estudam vida e obras de Frode Mikal. Escultor Norueguês


I klasserommet studerte studentene generelt begrepet "skulptur" og de ulike måtene de vises. På dagen var klassen i datalaben, hvor de studerte biografien, livet og kunstverkene til Frode Mikal Lillesund. Jeg sier rett ut at alle var forbløffet og glade, og det kom mange spørsmål omhans arbeid og hans liv. Hver student kopierte det de fant mest interessant fra livet til kunstneren og fra et utvalg av fem verk, måtte de velge de to som vekket mest oppmerksomhet fra dem og gjøre notater på dem , som navn og unike egenskaper. Dette var interessant og overraskende forskning. Bland dem som hadde utmerket seg var:

1- A escultura "Court Jester" ("Coringa") 2- Epicuro -  Um Filósofo Feliz

Jeg takker Young Artist Mikal bidraget fra hver enkelt student i tillegg til denneskolen.
Med kjærlighet: Pro-koordinator i staten School Eunice Souza dos Santos
  Raimundo Soares de Andrade
GRATULERER Mikal

Se også School Eunice's Blog:

6 kommentarer:

escola eunice sa...

Por isso que eu amo a ARTE. para ela não existe fronteiras e o seu valor é uiversavel e a sua línguagem é mundial. Parabéns Mikal e continue firme na sua vida artística.
Raimundo Soares de Andrade
Coordenador da Escola Est. Eunice Souza dos Santos.
Rondonópolis Mt Brasil

Unknown sa...

Obrigado, Raimundo Soares de Andrade. Muitas felicidades para você, sua família e seus alunos.

E.L.R.I sa...

Utrolig kult! Wow. Også i Brasil, da, det er jo et supernydelig land og et fantastisk folk (jeg har aldri vært der, men føler sterkt tilknytning til Latin-Amerika generelt, og gjennom å ha sett en god del av Latin-Amerika og ha sett filmer fra Brasil føler jeg at jeg har grunnlag for å si det!) Hurra for deg! Og Brasil!

Unknown sa...

takk Elri!
:-)

lasse sa...

dette er kanskje det beste komplimanget man kan få som kunstner synes nå jo jeg.at du er utvalgt. det er jo fordi du er rett og slett unik og skiller deg ut..morsomt at brasil nå vet hvem som er sjefen på å skulptulere ..du inspirerer mange..som fattig kunstner innspirerer du meg med dine skjeggmenn tema..kom med flere av disse!!!!!unikt..

Unknown sa...

Hjertelig takk for kommentaren og komplimanger Lasse!

Flere skjeggemenn kommer. Jeg ble akkurrat ferdig modelleringen av en ny i går kveld. Skal støpe den i gips i første omgang. Slik at jeg kan ha den med på utstillingen i Haugesund billedgalleri som åpner 13. april 2012.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...