13.06.2018

Skulpturkurs - Oslo Kunstakademi ved Frode Lillesund holder kurs i skulptur i Oslo sentrum.


Har du lyst å lage skulpturer? 

Ved Oslo Kunstakademi lærer du hvordan bygge skulpturer ut fra relativt enkle teknikker. Vi arbeider ut fra keramisk metode, slik at du slipper slitsomme og sølete støpe-prosesser. Skulpturene hules ut. De kan oppbevares uten å brennes, men de fleste velger å brenne dem. Da er de bestandige for både inne og utendørs bruk.


Mange opplever at det er vanskelig å komme igang med å lage skulpturer. At det er teknisk komplisert, vanskelig å få tak i materialer og riktig verktøy. 

Hvis du er nybegynner er målet med kurset at du skal få god forståelse for hvordan du selv kan bygge opp skulpturer hjemme, eller for å gå videre til mer avanserte nivåer innen skulptur. Hvis du kan litt på forhånd, ønsker vi å bringe deg videre, slik at du kan nå lengre fag-teknisk som klassisk figurativ skulptør.


Vi arbeider med portrett i 1:1 størrelse. Du kan velge mellom å lage portrett av en samarbeidspartner på kurset, selvportrett, skulpturbyste eller portrett etter foto. Å arbeide fra foto er litt vanskeligere, og krever godt fotomateriale, men det er absolutt mulig. Informasjon om fotogrunnlag får du i forkant av kurset. 

Kurset er fra nybegynnere til erfarne. Du følges opp med individuell korrektur gjennom hele prosessen. Disse 2 helgene vil også gi deg et godt grunnlag for å bli med i vår Skulpturgruppe (atelierfellesskap med veiledning).


Dette kurset går lørdag og søndag over 2 uker (totalt 24 timer inkl. lunchpause midt på dagen ca 45. min). Kurset holdes ved Oslo Kunstakademi (etablert avbilledkunstner og skulptør Frode Lillesund). Våre lokaler er midt i Oslo Sentrum.

Påmelding via våre nettsider:
http://skulpturkurs.no

http://oslokunstakademi.no/kurs/skulpturkurs/helgekurs.html





(eksempel på skulpturer utført etter foto)



(eksempel på skulpturer utført etter modell)
















(eksempel)


(eksempel på skulpturer utført etter fri fantasi)



Kurslærer: Frode Lillesund.
Foruten å være en av landets mest anerkjente skulptører som arbeider klassisk figurativ, er Frode Lillesund også utdannet keramikker og har undervist i mange år bl.a. ved Statens Kunsthøgskole. Se mer av hans kunstproduksjon her:

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...