05.12.2016

En dyptgående introduksjon til maleriet. Et malekurs for begynnere. Kunst kurs i Oslo sentrum.

Skulle du ønske at du kunne uttrykke deg presist med farger på lerret?
-Vekk og utvikle din visuelle "stemme"!

Du trenger ingen forkunnskaper til dette kurset. Hvis du har litt erfaring, hjelper vi deg videre.

Abstrakt maleri og figurativt maleri har samme språk. På vårt kurs, lærer du grunnprinsippene som vil heve kvaliteten i ditt maleri uavhengig av om du ønsker å arbeide non-figurativt, halv-figurativt eller non-figurativt. I tillegg handler det å male om å bli kjent med deg selv på en ny måte; -nemlig å forstå sammenhengen mellom farger og følelser.

På kurset starter vi med farge- og materiallære, for at du med en gang skal få starte å utvikle konkret faglig fundament.

Kurset er lagt opp som 3 trinn (kursrunder) hvor hver runde er på 5 kvelder. Du kan velge en enkel kursrunde, eller du kan det fulle kurset på 15 kvelder.

Kursrunde 1: 18.01-15.02 "Palett og Fargeklang"

Kursrunde 2: 22.02-22.03 "Abstraksjon og Fargeuttrykk"

Kursrunde 3: 29.03-03.05 "Motiv og Fargerom"

Hvis du forhåndskjøper alle 3 kursene, får du alle til prisen av 2 (kr 5000)


Målet med kurset er at du skal utvikle maleren i deg mot et profesjonelt kunster-blikk. Dette omfatter at du forstår maleriets "språk", slik at du forstår hvordan de forskjellige funksjoner og elementer virker sammen innenfor lerrets-flaten, og du som kunstner må gjenkjenne dine følelser i det energi-uttrykket du tilfører bildene dine. I løpet av kurset vil vi bevege oss gjennom forskjellige grader av figurasjon og det helt non-figurale maleriet.Les informasjon om andre kurs og Oslo Kunstakademi, besøk vår hjemmeside: www.oslokunstakademi.noIngen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...