06.12.2016

Undervisning på både dagtid og kveldstid. Fra januar 2017 utvides undervisningstilbudet ved Oslo kunstakademi.

DRØMMER DU OM Å KUNNE UTDANNE DEG TIL KUNSTNER -OG OM Å LÆRE TEGNING, MALERI ELLER SKULPTUR PÅ EN PROFESJONELL OG SERIØS MÅTE ?
Da er Oslo Kunstakademi kanskje noe for deg. På dette akademiet får du en grundig og solid faglig undervisning av kvalifisert og dyktig fagpersonell, som selv aktivt bidrar til det kunstneriske mangfoldet i samtidskunsten og i norsk kunstliv.

Hovedlærer, Frode Lillesund, har deltatt på de mest anerkjente nasjonale arenaer for både billedkunstnere, skulptører og kunsthåndverkere. Han har mottatt mange anerkjennelser for sine verk og utført en rekke offentlige utsmykninger. For øyeblikket stiller han også ut som norsk delegat ved Louvre i Paris. 

Fra januar 2017 utvides undervisningstilbudet ved Oslo kunstakademi. Vi tilbyr nå også undervisning på både dagtid og kveldstid.Undervisning i skulptur, tegning eller maleri:
Vår erfaring er at de fleste som studerer kunst, ønsker et deltidsstudie. Derfor har vi laget en fleksibel studieordning som tillater deg til å benytte tilbudet når det passer best for deg. Ut fra tiden du har tilgjengelig, dine ambisjoner og ditt faglige nivå lager vi studieplanen som passer best for deg. Du kan velge mellom alle de tradisjonelle fagdisipliner: tegning, skulptur og maleri eller en kombinasjon av flere av disse. 

I praksis fungerer studiet også som et atelierfellesskap med veiledning/korrektur. Studenten har egne nøkler og kan disponere lokalene når de vil. Undervisning og korrektur foregår på faste tidspunkter. Normalt er disse onsdager på dagtid og tirsdag/onsdag/torsdag på kveldstid. 
Les mer om opptak, priser og undervisningstilbudet her:
telefon: 92693635


Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...