13.08.2016

Malekurs i Oslo sentrum

Lær å male portrett! 

-Er du interessert i kurs i klassisk figurativ portrettering?

Copyright © 2016 Oslo KunstAkademi
Oslo KunstAkademi har vi malekurs for deg som er interessert i å lære teknikker for figurativt maleri. Oslo KunstAkademi er en ny kunstskole midt i Oslo sentrum. Dette undervisningsstedet er startet av Frode Lillesund. Adresse: Myntgata 2 (ved Akershus festning/Kontraskjæret).
Du finner Kart her: http://oslokunstakademi.no/kontakt.html

Portrett-maleri
- tidspunkt: 5x onsdager kl.17.00-20.00  (Oppstart første kursrunde er onsdag 7. september)

VI FEIRER DEN NYE SKOLEN MED RABATTER PÅ FØRSTE KURSRUNDE!
pris: 1900,- (ordinærpris 2700)
PÅMELDING VIA SKOLENS HJEMMESIDE:
http://oslokunstakademi.no/malekurs.html

Det anbefales at man har en del tegne-erfaring hvis man skal male portrett. Men ikke vær redd hvis du føler deg usikker i tegning. Portrett maling og portrett tegning er kurs som går parallelt hos oss. Derfor kan man gjerne bytte fra tegning til maling i løpet av kurset. 

På kurset fokuserer vi på å se helheten i et bilde. Proporsjoner er viktige for å skape likhet, men bruk av og forståelse for spenning, form og rytme (komposisjon/abstraksjon) er også svært viktig for å skape et levende maleri. Du lærer å bygge opp maleriet fra nyanserte og dempede jordfarger for å ikke miste helheten i bildet. Men det er åpent for andre innspill hvis du ønsker det.

Du velger selv hvor høy grad av figurasjon eller abstraksjon du ønsker.

Materialvalg: Hvis man ønsker å bruke andre teknikker som kritt eller kull er dette også mulig, men materialer som er vanskelige å korrigere underveis (tusj/akvarell) anbefales ikke. Hvis du ikke har malt før, bør du velge oljemaling eller vannbasert oljemaling.

-Lærer: Frode Lillesund

Vi har flere andre spennende malekurs, tegnekurs og skulpturkurs, Så besøk gjerne hjemmesiden vår for mer informasjon: www.oslokunstakademi.no

Det kommer også flere nyheter etterhvert, så fyll ut kontaktskjema på vår hjemmeside hvis du lurer på noe eller ønsker oppdateringer.

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...